Köszöntjük a Networkfiesta-Team oldalán !

MENÜ

(Let him click on the banner, and can there to register onto the offers!)

 

Mi az a PTC?

 Paid To Click vagyis Kattintásért Fizetve!

Magyarul azért kap pénzt, mert egy linkre  kattint, és az oldalon eltölt némi időt!

 Az oldalon általában van egy számláló ami jelzi, hogy mennyi időt kell még az oldalon lennie a pénzéért. A reklámoldalak az esetek 99%-ában biztonságosak, nem kap tőlük vírust. (Persze nem kell ész nélkül kattintgatni a reklámoldalon belül.) 

Egy oldalon átlagosan 30 másodpercet kell tartózkodni, amiért cserébe egyenlege feljebb kúszik! Az oldalak más és más módon fizetnek. Mindegyik rendelkezik kifizetési minimummal. Ez általában 1$- 10$ között mozog. A kifizetések e bankon keresztül történnek.

 

A PTC nagyon egyszerű. Csak kattintgatni kell amiért cserébe fizetnek. 

 

 Komoly pénzeket csak akkor lehet elérni, ha az embernek többen is dolgoznak. A ’Munkatársakat’ több féle módon is behívhatunk. Az alattunk kattintgatók után jutalékot kapunk. (Oldaltól függ, hogy hány %)

Minél több ember dolgozik alattunk annál gyorsabban érhetjük el a kifizetési limiteket, illetve annál több pénz keresünk.

A PTC –nek nincs köze a piramisjátékhoz, hiszen nem a belépő tagok fizetnek a belépésért, hanem a hirdetők az oldal látogatásért. Az Internetes cégek számára nagyon fontos a látogatottság, éppen ezért a látogatásért hajlandóak fizetni is!

A PTC –vel pár ezer Forinttól egész komoly összegekig lehet keresni havonta. Fontos megjegyezni, hogy az igazán komoly jövedelmek nem az első hónapokban fognak megjelenni a számlánkon.

 

 Általában 24 óra elteltével kattinthatunk újra a linkekre!

 

 

(Let him click on the banner, and can there to register onto the offers!)

NEOBUX

 

Azonnal fizet, ahogy kikéri,  4.db 1 centes linket ad naponta. 
 Kifizetési minimum  2$-tól 
 
Regisztrációhoz kattintson a bannerre:
   
(Let him click on the banner, and can there to register onto the offers!)

Regisztrációhoz segítség:

 

A regisztrálás megkezdéséhez kattintson a NeoBux nyitóoldalon a legfelső sorban található "Register" linkre. Néhány adat megadása után nyomja meg a Continue gombot.

 

Új regisztráció

 
Felhasználónév: 
 
Jelszó: 
Jelszó megerősítése: 
 
E-mail: 
AlertPay / PayPal Email: 
 
Ajánló: 

Születési év: 
 
Ellenőrző kód: 

Kijelentem, hogy elolvasta, megértette,
és elfogadta az Általános Szerződési Feltételeket.

 tovább   

 

 Ekkor kapni fog egy e-mailt, benne egy fiók aktíváló linkkel, amit le kell kattintania. Ezután bejelntkezhet a NeoBux fiókjába. A lekattinható linkeket a jobb felső sarokban található View Advertisements-re kattintva téglalapokkal sorba rendezve találja. Kattintsa le az első linket tartalmazó téglalapot majd ezt követően a megjelenő piros pöttyöt (vagy árrát). Ekkor bejön egy honlap, a számláló elindul, várja meg még lejár, zárja be az ablakot és jöhet a következő link.

 

Regisztrációhoz videó segédlet:

 

 

 

Ha végeztünk a regisztrációval, akkor akár neki is láthatunk pénzt keresni reklámokra klikkelve, illetve egyéb módon. Ennek részletes menetéről szintén egy bemutató videón keresztül ismerkedhetünk meg:
 

 

 

 Referralok:

Van az a lehetőség, hogy referralokat béreljen. A béreltjei után pénzt kap, standard tagként minden klikkjük 0,5 centet, míg golden tagságnál ez 1 centet jelent az Ön számára.Referral-okat bérelhet 3-as, 10-es és még nagyobb csomagokban. A legkisebb a 3-as csomag 66 centért. 30 napra bérli őket, de ezt meghosszabíthatja további 15- 30- 60- vagy 90 napra.

  

 

 

(Let him click on the banner, and can there to register onto the offers!)

 ON.Bux

 

  

Viszonylag új PTC oldal, de véleményem szerint jelenleg ez a legjobb. Jelenleg a PTC oldalak közül ezzel la legegyszerűbb és leggyorsabb a pénzkeresés. Nagy előnye, hogy a bérelt referralok nagyon aktívak, ezért még alap tagság esetén is érdemes bérelni őket.

 

Fontos: Regisztrációnál, néha csak gmail.com os emailt fogad el, amit elkészíthet fél percen belül  a   http://www.gmail.com  oldalon!

 

 
Regisztrációhoz kattintson a bannerre:
(Let him click on the banner, and can there to register onto the offers!)
  

 

  Válassza a Register opciót a menüsorból.

 Minden mezőt töltsön ki, aztán klikkeljen a Register-re. Ha még nem rendelkezik PayPal címmel, akkor oda is írja be az email címét és a későbbiekben majd megadhatja. A PIN is egyfajta jelszó, úgymond másodlagos jelszó. Ha a referrer üres,akkor azt írd be hogy: dreizehn04

Felhasználónév:

 
Jelszó:
Jelszó megerősítése:
PIN-kód:
Elsődleges E-mail:
AlertPay / PayPal Email:
Referrer: 

Már előre ki van töltve, Így kell hagyni .

Születési év:
Ellenőrző kód:
 
  Kattins a " REGISZTER " gombra

Miután mindezzel megvan az email címére fog érkezni egy új levél a ON.BUX-tól egy megerősítő kóddal, amit majd be kell illeszteni a következő oldalon.A levelet nézze meg a spam között is,mert vannak szolgáltatók, akik oda helyezik. Most már beléphet az oldalra.
Reklámok:

Miután bejelentkezett elérhetővé vállnak a reklámok. Legfelül a neére klikkelve megnézheti, a különböző statisztikáit, valamint az idáig összegyűlt pénzét. A felső menüsorból klikkeljen a "View Ads\-re,vagy a felhasználóneve mellett feltüntetett reklámok számára. Itt találhatóak majd a reklámok.
Megjelennek a raklámok:
Ráklikkelve az elsőre, megváltozik és egy kis kék karika jelenik meg. Klikkeljen rá!
Egy új ablakban megnyílik a reklam, majd várja meg még betoltődik.
Megjelenik egy folyamatjelző. Meg kell várni még letelik. Eközben nem muszáj feltétlenül az oldalt böngésznie, csinálhat bármi egyebet, csak ne zárja be az oldalt és ne nyisson meg egy másik reklámot ,ami ugyancsak a  OnBux-on van. De más oldalon nyithat meg reklámot, ezzel lecsökkentve az időt, amit a napi klikkelésekkel tölt el.

 


Ha letelt az a bizonyos idő (kb.30 másodperc), akkor megjelenik 5 betü a képernyőn és ezek közül kell majd kiválasztania azt amelyik legelől található.


Majd megkapja a kifizetést.Ugyanezt teszi a többi 3 megmaradt reklámmal is.

Miközben böngészi az oldalt, véletlenszerűen jelennek meg még más reklámok is, de hogy ezeket elkapja gyorsnak kell lennie, mivel nagyon hamar el is tűnnek. Ezeknek értéke 0,5-1,5 cent közötti.


Referralok:

Az igazi siker eléréséhez nem elegendőek csak az Ön klikkjei. Ezért meg van az a lehetőség, hogy referralokat béreljen. A béreltjei után pénzt kap, standard tagként minden klikkjük 0,5 centet, még golden tagságnál ez 1 centet jelent az Ön számlájára. Referral-okat bérelhet 3-as, 10-es és még nagyobb csomagokban. A legkisebb a 3-as csomag 75 centért. 30 napra bérli őket, de ezt meghosszabíthatja további 15- 30- 60- vagy 90 napra.


Nagy hiba, hogy sokan azonnal kikérik a pénzüket PayPal-ra, amint elérik a limitet, vagyis a 2 dollárt.  Ez butaság. Bérelje tovább a referral-okat (ha több pénze van, nagyobb csomagokban is tudja, mint a 3-as), és álljon meg 300 nál, majd ezeket tartsa fenn. Ha összegyűlt kb. 100 dollárja, ebből 90-et arra költhet, hogy megvásárolja a Golden tagságodat. A Golden tagság rengeteg előnnyel bír: kétszer annyit kap a klikkjeiért, a referral-ok klikkjeiért, több hirdetést kap naponta, és jobb referral-okat is bérelhet. A kereseted MEGDUPLÁZÓDIK. Ezután én személy szerint meg sem állnék 1000+ referral-ig, de még jobb, ha eléri a 2000+ referral-t és ezzel már valóban napi 50 dollárt kivehet a számlájáról.


Referral bérlés:


Először fel kell töltenie a bérlésre használható Rental Balance egyenlegét. Ezt úgy teheti meg, hogy először rákattint a Rental Balance feliratra:Eztuán az alábbi képet fogja látni. Itt válaszhatja ki melyik lehetőséggel szeretné feltölteni a Bérlő egyenlegét. Javaslom, először a Main Balance opciót válassza. Ez azt jelenti, hogy amit eddig keresett kattintgatásból, azt utalja át. Ha ezt teszi nincs veszíteni valódja, hiszen, nem utalt át pénzt saját számláról.


Ha ez is meg van, akkor a következő lehetőséget látja. A nyilakkal tudja beállítani, mekkora összeget szeretne átutalni a bérléshez. Ha beállította, akkor kattintson a "Transfer from...." gombra. Ha valamelyik banki átutalást választotta, akkor az adott online bank neve szerepel majd az összeg alatt. Banki utalás menete ugyanez, csak ott átírányít a netes bank honlapjára, ahol be kell jelentkeznie. Ott megnézeti, hogy a helyes összeg szerepel-e és a "Continue" majd "Pay" feliratra kattint.

Ezután a pénz egyszerre a bérlő egyenlegen lesz és már bérelhet is. Ehhez kattintson az alábbi feliratra:

 Ha megvan kiválaszthatja, hogy mennyi embert szeretne bérelni, ehhez kattintson a számra és már meg is vannak a béreltek 30 napra. Alap tagság esetén az alap 3 referral 0.75 $-ba kerül. Tehát egy ember 0.25 $. Ez alapján ki tudja számítani, a referral csomagok árát.


Legfontosabb azt megemlíteni, hogy az oldalon nagyon jók a bérelt emberek. Nagyon megéri az összekattintott összeget visszaforgatni és bérelt referalokat venni. Van lehetőség fél évre is Golden illetve Ultimate tagságot venni. 

 

 

(Let him click on the banner, and can there to register onto the offers!)

PALMBUX

Két dollár felett fizet azonnal!

Miért is ajánlom?

 Nagyon ritka mostanában az, hogy valaki 100%-ot ad a refek után!
Ajánlom, mert a két dollár elég könnyen elérhető!

 

 Regisztrációhoz kattintson a bannerre

A bejővő oldalon, kattintson a "Sign Up" gombra.

 

   Ki kell tölteni a regisztrációs ürlapot.

 

Username = felhasználónév

Email = e-mail cím

PayPal Email = PayPal számlához megadott e-mail cím. Ha még nincs ilyene, írhatja ugyanazt, amit az Email mezőben megadott. Később ezt még megváltoztathatja.

AlertPay Email = AlertPay számlához megadott e-mail cím.

 Birthday = születési éve. Formátuma: nap, hónap, év.

Gender = neme.

Male = férfi.

Female = nő.

Country = ország. Automatikusan ki lesz töltve.

Referral = Automatikusan ki lesz töltve.

Captcha = a képen látható 4 karaktert kell beírni. Figyeljünk a kis és nagybetűkre is. 

I want to receive Newsletters = Szeretnék hírleveleket kapni. Nem kell kipipálni..

I accept the Terms and Privacy Policy = Elfogadom a szabályzatot. Ezt viszont mindenképpen ki kell pipálni..

 

Ha kész, a Register gombra kell kattintani. 

 

 

A regisztrációnál nem kér jelszót, mert a reg után küldi el levélben!

Ezután kap egy e-mailt egy regisztráció megerõsítõ linkkel, kattintson rá! Valamint kap egy jelszót is az e-mail ben, amit belépés után megváltoztathat !

 

Belépés az oldalra

 

 A lap jobb felsô részében a Login feliratra kell kattintania.

 

A belépő oldalt értelemszerûen kell kitöltenie. Fontos: a Secondary Password mezőt ne töltse ki, mert különben nem engedi belépni.

Hogyan kattintgasson?

 

 

Miután beléptépett, kattintson a VIEW ADS feliratra. Ha van új reklám, akkor a felirat mellett csillag van.

 

A hirdetések szövege előtt piros körben fehér x van, ha még nem nézte meg a hirdetést. Kattintson a szövegre.

 

Ekkor megjelenik egy piros pötty. Erre kattintson rá.

 

Egy új oldal nyílik, itt látható a reklám. A lap tetején elindul egy sárga csík. Ezt meg kell várni, amég végigmegy. Ez kb. fél perc.

 

Ha végigment a csík, előjön négy betű: A, B, C és D, ezek közül az egyik kétszer szerepel. Arra a betüre kell rákattintani.

 

Ha jó betüre kattint, kiírja, hogy jóváírtak x dollárt a számláján. Ekkor már bezárhatja az oldalt.

 

Ha minden reklámot megnéztt, egy oldalfrissítés után minden reklám elött lesz egy pipa zöld karikában. Ha valamelyik elött még mindig piros, arra megint kattintson rá, mert lehet, hogy valamiért nem fogadta el, vagy egy új reklám.

 

 

 

 

(Let him click on the banner, and can there to register onto the offers!)

Cashium

 

 

Az ismertebb Ptc oldalak közül a Cashium sem hiányozhat!

Napi 4 db 0.01 ct. linket adnak ! Kifizetési minimum 2 dollár. Biztossan fizető

PTC oldal, s a kikéréstől számitva, hamar a számlámkon van a pénz. Itt is van

lehetőség Refferalok bérlésére, s Direkt Reffek gyűjtésére !

 

Regisztrációhoz kattintson a képre:

(Let him click on the banner, and can there to register onto the offers!)

 

 

1. A bejövö oldalon kattintson a "Register" gombra

2. Töltse ki a regisztrációs ürlapot.

 

Regisztráció

 

 

Regisztráció

 
Felhasználónév:
Teljes neve:
Jelszó:
Jelszó újra:
E-mail cím:
E-mail újra:
AlertPay E-mail (nem kötelező) :
PayPal Email (nem kötelező) :
Referrer : Már előre ki van töltve, így kell hagyni.
Ország Magyarország
Általános Szerződési Feltételek: Elolvastam és elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket .


Írja be az ellenőrző szót a mezőbe.

Kattintson a képre, ha nem tudja elolvasni.


 

Regisztrációval kész is vagyunk! Ezután a megadott e-mail címünkre érkezni fog egy megerősíttő e-mail. Abban lévő linkre kattintva, már hitelesitettük is a regisztrációnkat. Ezután már be is jelentkezhetünk fiókunba a "Login" felratra kattintva, s kezhetjük is gyüjteni a pénzt.

 

Bejelentkezés 
Felhasználónév:
Jelszó:
Másodlagos Jelszó:
(Csak akkor, ha van beállítva)

Remember Me?


Írja be az ellenőrző szót a mezőbe.

 
Kattintson a képre, ha nem tudja elolvasni. 

Reklámok, és linkek:

A reklámokat az fenti vízszintes menüsorban található "Advertisments"-re kattintva teheti meg. Ha van az Ön számára leklikkelhető link, akkor az "Advertisments" link előtt a csillag piros színre vált. A Reklám lista oldalon kattintson a reklám linkre, ekkor megjelenik egy kis narancssárga négyzet és egy zöld téglalap. A narancssárga négyzetet húzza az egér segítségével a zöld téglalapra, ekkor a megnyílik a reklámozott oldal és a számláló elindul. 30 másodperc után, mikor kiírja hogy jőváírták a pénzt (your account have been credited) bezárhatja az oldalt.

Lehetőségünk van itt is Referalok bérlésére, s direkt referalok gyűjtésére egyaránt!

 

 

 

(Let him click on the banner, and can there to register onto the offers!)

Hírek

Weboldal készítés ingyen

Szavazás

Milyen ajánlatokat szeretnél látni az oldalon?
Ptc
Surfbar
Nyereményjátékok
Befektetés
Több magyar oldal
Egyéb ajánlat
Asztali nézet