Köszöntjük a Networkfiesta-Team oldalán !

MENÜ
Az elején szeretnék némi magyarázatot adni a surfbarokról!
 
(Let him click on the banner, and can there to register onto the offers!)
 Mennyibe kerül ez nekem?
Semmibe.Ez a reklámcég fizet azért, ha egy kattintással beengedi reklámjait a monitorja felső 2 centijére, amit bármelyik pillanatban levehet onnan, és csak akkor van ott, ha azt Ön is akarja! Az ilyen típusú reklámok egyébként is ott vannak a monitor tetején, csak azért nem Ön kapja a pénzt, henem pl. az Origo, vagy éppen akinek a Web lapján van. Ezek a reklámok jönnek-mennek, nem kell velük foglalkozni. Ez egy jó kis program, ami keresi Önnek a pénzt, ha fönt van az Interneten. Nincs semmi gond vele, egyedül dolgozik. /Ha éppen nem internetezik, hanem mást csinál a gépen, a program akkor is futtatható.
 
 Miért fizet?
Mert így olcsóbb neki, mintha mondjuk a yahoo-nak fizetne. És mérhető neki a reklám, hiszen akkor fizet, ha megjelenik a reklámja a monitoron.
 
 Mi nekik ebben az üzlet?

 

A cég kap 1 hirdetésért  pl 200$-t, a felhasználóknak fizet 130-at, a maradék neki a haszon. A hirdetési nagyságrend a fontos.
 
Az ajánlatok folyamatossan bővülni fognak, az oldalt rendszeressen frissittem! 
 
 
20Dollars2Surf! 
 
(Let him click on the banner, and can there to register onto the offers!)
 geld verdienen 
 
Mi a 20Dollars2Surf?
 
EGY NAGYON ÚJ SURFBAR, AMI 20 DOLLÁRTÓL FIZET!!! Ez egy surfbar, amit le kell töltenie a gépére (teljesen vírusmentes) és csak annyit kell vele csinálni, hogy hagyja futni a gépén. Futtatás közben a surfbaron különböző reklámok jelennek meg, és ebből van bevétele. Futtatás közben nem kér ellenőrző kódot, vagyis akár órákra, sőt napokra is felügyeletlenül lehet hagyni, ez csak fut és gyűjti a pontokat.
Egy ember maximum havonta 10.000 pontot gyűjthet össze és 1000 pontot átlagban $1,5-ra vált át minden hónap elsején.
Az oldalnak 10 szintes partnerprogramja is van, vagyis a 10. szintig minden alánk regisztráló után (a referralok után) 10%-ot kapunk.
 
A regisztráció lépésről lépésre:
 
1. lépés
 Kattintson a képre:
 
(Let him click on the banner, and can there to register onto the offers!)
geld verdienen
 
  2. lépés
 A felugró ablakon írja be az Email mezőbe a regisztrálni kívánt E-mail címet.
3. lépés
 A következő oldalon töltse le a programot az Install 20Dollars2Surf-rakattintva.
4. lépés
 Telepítse fel a surbart.
(Futattás -> Válassza ki a magyar nyelvet, OK -> Tovább -> Ekkor feltelepíti a programot és egyből el is indítja)
5. lépés
 Jelentkezzen be a surfbaron a második lépésben megadott E-mail címmel, illetve azzal a jelszóval, amit Email-ben küldött önnek az oldal.
Ezzel kész is lenne, már gyűjtheti is a pontokat!
Telepítés után, futtatáskor az asztalunkon alul egy vékony kis reklám csík jelenik meg, és azon bal oldalon van három jel a legfelső a dollár jel, ha arra rákattint mindig fogja tudni hány pontja van, a mínusz jellel, tudja máshová mozgatni a csíkot, az X jellel meg lekapcsolni.
 
 
Az oldal használata:
Bejelentkezni a középen lévő menüben található Members Zone menüben tud. Ekkor írja be az email címét és jelszavát.

 

 

A felső menüsor magyarázata:
Home: Ezzel tudja a számláját megtekinteni.
Referrals: Itt vannak az oldal bannerei.
Install: A programot innen is le tudja tölteni.
Payment: A számláján lévő pénz, illetve itt vannak feltüntetve az eddigi kifizetések.
Ads Account: Itt tud reklámokat venni.
Exit: Ezzel tud kijelentkezni.

A referraltjait a Home menün belül a Referrals-nál tudja megtekinteni. Itt azon emberek nevei is szerepelnek, akik ön felett vannak, akik alá ön regisztráltált.

  A Referrals menüpont alatt a Link and Banners alatt találhatja a saját reflinkjét, ezeket használva tud új tagokat toborozni. Minden meghívottja összegyűjtött pontjainak 10%-át jóváírják . Minél több refje van annál több pontot gyűjthet.  20$ elérése után lehet kikérni a pénzt PayPal-ra.

 

 SmartBarre

(Let him click on the banner, and can there to register onto the offers!)
 A SmartBarre egy hírdetés közvetítő cég, amelyik 2007 májusa óta van jelen az interneten. Azért fizet ha a surfbarre-ját futtatjuk a gépünkön. A SmartBarre sem lóg ki a sorból, szintén francia mint a surfbarre-os cégek többsége.

A regisztráció teljesen ingyenes.

A surfbarre-on megjelenő reklámokra nem kell klikkelni (persze ha valamelyik felkeltette az érdeklődésünket nyugodtan rá lehet kattintani), a pénzt a bar futtatási idejének, plusz a honlapjukon beszerzett pontok alapján kapjuk. Itt 1000 összegyűjtött pont valamivel több mint 10 eurócentet ér, ez közepesen jónak mondható. Ez az érték havonta növekedni szokott. A pontjainkat minden hónap utolsó napján konvertálja át a SmartBarre euróra. Gyorsabban gyűlnek a pontjaink ha másoknak is ajánljuk ezt a programot és beregisztrálnak alánk, utánuk is fizet nekünk a SmartBarre, a következők szerint:

1.szint: 25%;
2.szint: 10%;
3.szint: 10%.

A registrációhoz kattinton a bannerre:
 
A megnyíló oldalon töltse ki a regisztrációs űrlapot:


Miután a lap alján álló Inscrtiption gombra kattintott, kap egy e-mailt a SmartBarre-tól, abban talál egy linket, amire rákattintva tudja aktiválni fiókoját, és a SmartBarre honlapjára jut, ahol most bejelentkezhet. Itt az oldal bal oldalán találja a menüpontokat. A Navigation címszó alatt kattintson a Connexion-ra. Adja meg az e-mail címét, a jelszavát és klikk a Connexion gombra. Bejelentkezéskor mindig a statisztika oldaladra jut elsőre. Itt láthatja az összegyűjtött pontjait, euróban, referáltjai számát, utánuk kapott pontjait, stb. Most 300 pont szerepel a pontjaidnál, ezt a regisztrációdért kapta.
Most töltse le a surfbarre-t a Télécharger la barre (zip fájlt kapunk, amit letöltés után ki kell csomagolni aztán futtatni), vagy a Télécharger la barre(2) (exe fájlt kapunk, amit letöltés után rögtön lehet futtatni) menüpontra klikkelve. Itt nem kell semmit telepíteni, a letöltött fájlt futtatva indul a SmartBarre surfbarre-ja.

Ez a bar nagyon egyszerű, könnyen kezelhető. Mindazonáltal hogy ezzel a barral valamivel kevesebb pontot lehet összeszedni mint a másikakkal (ugyanannyi idő alatt), sok jó tulajdonsága miatt hamar megkedveltem. Amellett hogy ez a legkisebb bar és tetszőlegesen áthelyezhető bárhova a monitoron (a függőleges MENU feliratot kell megfogni), ez a "leg igénytelenebb" is. Értem ezalatt hogy a legkevesebbet kell vele törődni. Elinditjuk, elhelyezük valahova, mikor kéri at jelenlét ellenörző kódot beadjuk neki és megy tovább. Ha a SmartBarre nem kapja meg kellő időben a kódját, nincs semmi féle szankció érte vagy letiltás. Másik jó tulajdonsága, hogy akárhova el van dugva (én a 20dollar2surf alatt tartom), mikor kéri a kódot, kiugrik a monitor közepére, és mikor megkapta szépen visszaugrik a helyére. Ha meg valami számunkra érdekes bónusz reklám jelenik meg a bar-on, arra hangjelzéssel hívja fel a figyelmet.
Erőforrás igénye csekély, jól megvan a legtöbb 3D-s játék alatt is. Nem tolakszik az előtérbe, és ha a jelenlét ellenörző kód kell neki, minimalizálja a játékot, és ott áll a monitor közepén. Beadjuk a kódot, és folytatódhat a játék. Ha pedig egy másik profilban vagy virtuális asztalon használjuk, akkor nem is tudjuk hogy ott van.
A függőleges MENU feliratot megfogva lehet mozgatni a bar-t, ha ugyanerre jobb klikkelünk, akkor egy legördülő menüből választhatunk.

Aller sur la site: Bejelentkezés a honlapra
Opacité: Állithatjuk a bar átlátszóságát (70-100% között)
Déplacer la barre: Ez is módja a bar áthalyezésnek
Mes points: Összegyűjtött pontjaink
Quitter: Kilépés


A SmartBarre oldalt megnyitva a Connexion-ra kattintva tudunk bejelentkezni. A statisztika oldal fogad, bal oldlon az Espace Membres címszó alatt találjuk azokat a menüpontokat amelyek érdekelhetnek minket.
A Clics Rémunérés-re kattintva bejön egy banner lista, amelyekre ha rákattintva megnyitjuk és 30 másodpercig nyitva hagyjuk, egyenként 15 ponttal jutalmaznak érte. Itt ha a következő módszert alkalmazza egy perc alatt lekezelheti az összeset. Én Mozilla Firefox-ot használok, de úgy gondolom, hogy mindegyik böngésző alkalmas erre amelyik képes a füles böngészésre (tabbed browsing). Tehát a listában szereplő mindegyik bannerre sorban rákattintok a középső (görgő) egérgombbal. Új fülön nyílik meg valamennyi, így egyszerre ketyeg a 30 másodperc. Mikor letelt, kiválasztom azt a fület amelyiken a SmartBarre van megnyitva (vagy egy másikat amelyikre még szükségem van), jobb klikk rá, a listából kiválasztom a Többi ablak bezárása pontot és ezen az egyen kívűl az összes többi becsukódik, a pontjaink meg hozzáíródtak a számlánkhoz, úgy hogy rá sem pillantottunk egyik reklám oldalra sem. Persze bezárhatjuk a füleket egyenként is.
A Tombola menüpont alatt, mint a neve is utal rá, nyerményjátékban vehetünk részt. Napi négy ingyen jegyhez juthatunk, ha a négy bannerre klikkelünk és 30 másodpercig nyitva hagyjuk a megnyíló oldalakat. Úgyanazt a módszert ajánlom, mint a Clics Rémunérés esetében alkalmazok.
A Parrainage alatt találjuk azt a linket amit tovább ajánlva új tagokat toborazhatunk saját hálózatunkba.
Mes filleuls - Saját referáltjainkról statisztika.
Achat filleuls - Itt lehet refeket vásárolni.
Paiement - Ezen az oldalon bonyolithatjuk le a kifizetési kérelmünket (15 euró elérése után).
Jackpot - Nagy nyeremények, 1250 bar pontunkért forgathatunk egyet a félkarú rablón. Én eddig csak kisebb pont nyereményeket nyertem, de ilyen a játék, lehet próbálkozni.

 

Vannak még egyéb lehetőségek és játékok az oldalon, ezeket már nem részletezem, akit érdekelt benne tanulmányozza át.

 

Ha úgy adódna hogy SmartBarre fiókunkat újra kell aktiválni, pl. egy operációs rendszer telepítés után, akkor egyszerüen töltsük le a surfbarre-t a SmartBarre honlapról  (http://www.smartbarre.com ), e-mail címünket és jelszavunkat megadva máris lehet folytatni a pontgyűjtést. A SmartBarre egyszerüsége itt is megmutatkozik.

 

 

 

DonkeyMails!

(Let him click on the banner, and can there to register onto the offers!)
 

 DonkeyMails.com: No Minimum Payout

 

Ez a cég e-maileket küld, a regisztrációkor megadott e-mail címre. Az e-mailben van egy link, amire rá kell kattintania, ekkor bejön egy új oldal számlálóval. Ha lejárt a számláló, akkor megkapjuk a pénzünket. Az új oldalon valamilyen fizetett hírdetést fogunk látni. Az egész dolog nagyon hasonló a PTC-hez. Az ilyen oldalaknak néha van is PTC, sõt akár PTS részük is.

 

 • Az egyik legrégebbi ilyen oldal és még mindig fizet
 • 0.25 és 0.5 centes e-mailket küld
 • Ajánlottak után 5%, 4%, 3%, 2%, 1%-ot ad 5 szinten át!
 • 0,1 centes PTC része van
 • van PTS része is

 

A Regisztrációhoz kattintson a bannere:

 

(Let him click on the banner, and can there to register onto the offers!)

 

DonkeyMails.com: No Minimum Payout

Ha rákattintott a fenti bannerre, akkor az alábbi oldal fog megjelenni, ahol a felsõ menüsorban a "Sign Up" menüt kell kiválasztani a regisztrációhoz.

 

 

Eztán csak be kell irnnia az e-mail cimét és "continue".

 

 

Utána a e-mail címére küldenek egy levelet, amiben lesz egy link. Erre rá kell kattintani és így folytatódhat a feliratkozás.

 

 

 Töltse ki az ûrlapot ! 

 

Az űrlap megfelelő kitöltése:

Username: felhasználónév
E-mail: már be van írva, amit az előző lépésben megadott
Send email to: jelölje be, hogy hova küldje az oldal az e-mail-ket
First name: keresztnév
Last name: vezetéknév
Address: lakcím (utca, házszám)
City: a lakcímhez tartozó település
State: megye (nekünk magyaroknak az Other-be kell beírni)
Zip Code: irányítószám
Country: ország
Referred by: dreizehn04

 Select categories of interests to you: jelölje be azokat a kategóriákat, amelyek érdekelik Önt, olyan kategóriájú leveleket fog majd kapni, amelyeket bejelölt Az Adult (21+) felnötteknek szóló levél! NE JELÖLJE BE: search mails
Select a payment method: jelölje be, hogy melyik internetes bankszámlára kéri majd a kifizetéseket, illetve alá írja is be a számlaazonosítóját (paypal e-mail, alertpay e-mail, ....)
Password: jelszó
Confirm Password: jelszó újra

 

Ha ez kész, akkor "Signup". Ezzel fel is van iratkozva a DonkeyMails-ra.

Ez után a megadott e-mail címre kapni fogja a fizetõs leveleket.

Így néz ki egy levél: 

Új oldalon megjelenik a reklám és ha lejár az idõzítõ be is zárhatja azt az oldalt és törölhetei a levelet.

 

Bejelentkezni pedig az oldal tetején található Members menüre kattintva tud, az e-mail cimével és alatta jelszavával jelentkezhet be.


Fontosabb falhasználói menüpontok magyarázata:

Earnings Stats: itt tudja megnézni, hogy eddig mennyit kerett
Upgrade Membership:
itt tud kiemelt tagságot venni
Paid2click: itt vannak a PTC linkek
Paid2SignUp: itt vannak azon hirdetések, amelyekre ha regisztrál és teljesíti a feltételeket, akkor egy előre meghatározott pénzt írnak jóvá azÖn számláján
Request PayOut!!: itt tudja a pénzt kikérni
Your Inbox: ide is elküldésre kerülnek az e-mail-ek
Paid to Promot:
itt egy adott linket kell reklámoznia, amivel szintén pénzt lehet keresni, de csak meghatározott oldakon hirdethet
Referral Links: itt van a reflinkek, illetve a bannerek
User account info: a profilját tekintheti meg itt

 

DonkeyMails.com: No Minimum Payout

Nincs kifizetési minimum. Paypal-ra és E-goldra is fizet!!!

 
(Let him click on the banner, and can there to register onto the offers!)

 

  

CASCGOPHER!

(Let him click on the banner, and can there to register onto the offers!)

 
  Szeretném, ha hozzám hasonlóan más is találna egy fix pontot ebben az internetes dzsumbujban, ha mondhatok ilyet. A Cash Gopher egy olyan oldal, amely segítségével pénzt kereshetünk úgy , hogy nem dolgozunk érte. Mindössze be kell kapcsolnunk a számítógépet és kész. Na de honnan akkor a pénz? A cash gopher egy pici szoftvert telepít a gépünkre, amely prioritást kölcsönöz hirdetői linkjeinek, így előfordul hogy napjában egy-két új ablakban kapunk pár linket, amiket azzal a lendülettel be is zárhatunk. Maga a program annyira pici, hogy nem lassítja gépünket, meg sem érezzük, hogy fut a háttérban, pedig ő futni fog, amint bekapcsoljuk a sz.gépünket.
 
Csak kedvcsinálnónak a szeptemberi keresetem a Cash Gopherrel:

9/22/2010 $ 0.151 $ 4.698 $ 4.849
9/23/2010 $ 0.189 $ 4.829 $ 5.018
9/24/2010 $ 0.116 $ 3.483 $ 3.599
9/25/2010 $ 0.213 $ 5.395 $ 5.608
9/26/2010 $ 0.249 $ 4.332 $ 4.581
9/27/2010 $ 0.149 $ 3.423 $ 3.572
September Income: $ 4.231 $ 71.86 $ 76.091

( első oszlop saját kereset, majd referraljaim keresete, majd összesítő)

 
Aki kedvet kapott , itt regisztrálhat,kattintson a képre:
 
(Let him click on the banner, and can there to register onto the offers!)
  
 
Regisztráció menete:
 
1.Miután bejött a kezdőoldal,kattintson rá a "Dowload Gopher Software"
2.Töltse ki a regisztrációs ürlapot  (itt a minta,segítségül)
 
Utónév:
Vezetéknév:
Az Ön e-mail címe:
Adja meg újra az e-mail címét:
Ország:
Az Ön neme:
Születési idő:
nap/hónap/év
Válasszon egy jelszót:
Írja be újra a jelszót:

 
 
 Ha mindent jól csinállt,akkor lennt a tálcán lát majd egy "manócskát" , de nem kell vele semmit csinállni, mert az megy magátol! Esetleg ha nem netezik, és a gépe be van kapcsolva, akkor is müködik! Nem kell semilyen ellenörző kódokat beütnie, az egérmozgást sem figyeli!
 
A "manócskára" jobb egérgombal kattintva, a honlapra navigál, s ott tájékozodhat, keresetésől, referaljairol, stb...!
 
 Kifizetés PayPal-ra, min.: $10-tól. Természetesen van ref. jutalék az általunk toborzott új tagok után.

                                      
A.W. Surveys
 
(Let him click on the banner, and can there to register onto the offers!)
 
 
 Regisztrációért kattintson a képre.
(regisztrációhoz segítség lejebb lesz)
 
Hogy müködik az A.W. Surveys:
 Napi 10-15$-t kereshetünk vele. Lényege hogy 4-6 $ -os linkeket ad és 1-2 szóban,mondatban jellemezni kell a látott oldalt.
 Miután belépett a HOME menüpont alatt a lap közepén találja a The Following Surveys are Available: feliratot,és az alatt lesznek a linkek. A kis fehér mezöbe kell beirni a véleményt a honlapról,angolul.
 
Megkönnyítésül leírok pár lehetőséget, amik közül választhat, amit majd bemásolhat.
 1. It is an excellent site!   (Ez egy kitűnő hely)
 2. I shall advise it to all!     (Tanácsolni fogom mindenkinek)
 3. I very much liked this site!  (Nagyon tetszik ez a hely) 
 4. It is an interesting site!   (Ez egy érdekes hely) 
 5. I think this site should see more people!  (Azt gondolom, több embernek látnia kell ezt a helyet)
 
 Kis segítség a regisztrációhoz:
 Kattintunk a "Create A Free Acount"
 Itt kitöltjük a mezőket, latin betűkkel, ékezetek nélkül.
 UserName-ID: ami lehet név, becenév, amit aztán elmenthet, hogy ne felejtse el, mert később csak ezzel tud belépni.
 Password-jelszó:7-15 karakter kell legyen, és szintén mentse el valahova.
 First Name: keresztnév.
 Last Name : vezetéknév.
 Gender :nem, female-nőnem, male – hímnem.
 Age : kor.
 Email Address – e-mail cím / Password – jelszó, ami szintén 7-15 karakter hosszúságú kell, hogy legyen, és amit szintén elmenthet majd.
 Utána be kell másolni az ablakban megjelenő biztonsági karaktereket. Ha ezt bemásolta, kész is van a regisztráció.
 75$-tól fizet paypalra!!!

Érdemes erre regisztrálni,mert hamar összegyűlik a pénz!

 

 

MOBILPONT

HOGYAN MÜKÖDIK?

 

Legyen mindig jól informált, regisztráljon nálunk, mi küldjük az infót és pontokat írunk jóvá önnek! Töltse ki kérdőívünket, fogadja a hirdetéseket és képzelje így még pénzt is kereshet! Ez nem a szerencsén, csak Önön múlik!
Rendszerünk már 9 éve olajozottan működik. Megoldásunkkal mellékjövedelemre tehet szert, mint oly sok tagunk. Csak fogadja és olvassa az üzeneteket és mutassa meg az oldalt néhány ismerősnek is.Fontos, hogy csak akkor tudunk Önnek pontokat jóváírni, ha megnyitotta az üzeneteket. Ezt ne felejtse el!

 

Van mobilja? Nagy a számlája? A mobiltelefon kiadást jelent és nem bevételt?

A Mobilpont erre nyújt megoldást. Mobiljával pénzt kereshet! Kibővített szolgáltatásunkban az e-mail címére, postai címére fogadott reklám üzenetekkel is egyre több pénze lesz. Fontos azonban tudnod, hogy fix jövedelmet nem tudunk garantálni, pl. több pénzt tud gyűjteni ha nagyobb a csoportja, illetve a hirdetők számától is függ a pontok/pénz mennyisége.

 

Sikeres pontgyűjtést és csapatépítést kívánunk mindenkinek.

 

Hogy hogyan?

Ahhoz, hogy ezt a kereseti lehetőséget kihasznája, csupán az a teendő, hogy ingyenesen regisztrálja magát.Regisztrációhoz,kattintson a képre!

 

 

A fogadott reklám üzenetek után a Mobilpont pontokat/pénzt ír jóvá, melyet vagy bankszámlájára utalunk, vagy postai utalványon kapja meg. Egy pont egy forintnak felel meg. Az átutalás havonta történik, ha eléri a 6000Ft-ot. Amennyiben nem éri el a 6000 Ft-ot, az összeget átvisszük a következő hónapra.

 

A Mobilpont rendszerének igénybevétele díjmentes, sőt pénzt kereshet, ha fogadja hirdetéseinket.

 Értékes információt kap egyedi akciókról, rendezvényekről.

 

Szeretné tudni, mennyi pénzt kaphat?

Minden fogadott és elolvasott üzenet után 5 Forintot kap amit jóváírunk Mobilpont számláján, ezt weblapunk egyenleg oldalán kísérheti figyelemmel. Több pontot gyűjthet ha a Mobilpont szolgáltatást ajánlja barátainak, ismerőseinek mert az ö általuk fogadott hirdetések után is pontokat írunk jóvá Önnek. Egy pont egy forintnak felel meg.

 

Példa:

Regisztrálta magát a Mobilponthoz és 5 barátjának is ajánlotta a szolgáltatást és ők is regisztráltak. Ők tovább népszerűsítették a Mobilpontot személyenként három ismerősüknek.

 

E példa szerint egy hirdetés fogadásánál a következő módon írjuk jóvá pontjait:

 

 • Az Ön által olvasott hirdetés után 5 Forintot kap.
 • A barátai által fogadott hirdetések után még kap 5*3 Forintot.
 • Az ismerősök által fogadott hirdetések után kap 15*2 Forintot.

Összesen egy kampány után 50 Forintot írunk jóvá Önnek.

 

Érkező üzenetek:

Az általunk küldött üzenetekben - legyen az SMS, MMS vagy email- mindig feltüntetjük, hogy tőlünk érkezett.

 

 • SMS-ben lehet:
  • a feladó „Mobilpont”
  • vagy az SMS végébe beírjuk, hogy „Mobilpont”

 

 • E-maileknél:
  • A feladó „Mobilpont”
  • Az email végén megtalálja azokat az információkat amiről tudni fogja, hogy tőlünk érkezett és változtathatja regisztrációdat.

 

 

CASHFIESTA! 

 

A neten töltött időre fizet, és az Ön alá esetlegesen beszervezett emberekre is.

Talán felmerül Önben a kérdés: 

Ez nem valamiféle piramisjáték?

Nem! A tagság teljesen ingyenes, rendszerünkben a hírdetöktöl szedi be a pénzt,fizetnek a reklámokért. Tehát van külső, legális pénzforrás. Ön nem fizet be semmilyen pénzt, nincs belépési díj, nincs kockázat, nem veszít semmit, és teljesen legális!

Mikor jön a pénz és hova?

Minden hónap 1-e körül lezárják a számláját és ha elérte a minimumot /50$-t/ csekken kapja meg a címére. A csekk igénylése egyszerű: A szokásos módon be kell lépnünk (Settings > Accounta > Balance). A rendszer automatikusan érzékeli, hogy elérte a minimum egyenleget, ekkor jeleníti meg a „request payment” gombot, amire csak rá kell kattintani. Ez a gomb csak a hónap első felében látható, vagyis csak 1-15-ig! Ha nem érte el a minimumot, akkor sincs baj, nem vesznek el a pontok, átmegy a következő hónapra.

Figyelem!

A Cashfiesta kizárólag a regisztrálás alkalmával megadott címre küldi a csekket, tehát kéretik pontosan megadni a lakcímet! A csekk át nem ruházható, a bankok is csak ellenőrzés után fizetik ki az összeget!

Hogyan möködik a banner?

Egy kis ember vagy manó, ahogy tetszik, - ő az ellenőr -, fog sétálni vagy pihenni a monitorja felső 2 cm-én. Ha sétál, akkor gyűjti Önnek a pontokat, amit egy számláló is jelez. A pontok pedig pénzt érnek. Kb. átlagban 0,2-0,8$-t lehet vele keresni óránként. Azért van ekkora intervallum, mert a megkeresett pénz függ attól, hogy az adott hónapban hány Special Offers-regisztrál. Ha eléri az 50$-t, csekken megkapja a pénzt. Ez azért elég jó kis zsebpénz lehet, ha sokat van a neten.Ha felkeltette az érdeklődését, akkor kövesse a következő útmutatót
Az egész dolog nagyon egyszerű! Két tennivaló van:

1. regisztrálni kell egy honlapon:

(Let him click on the link, and can there to register onto the offers!)

 

  http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=dreizehn04
 

 

Adok egy kis segítséget hozzá:

-login=felhasználónév: amit használni szeretne
-password:2x a jelszó, amit használni szeretne
-first name=keresztnév
-last name=családnév
-street=teljes utca és házszám
-city=város neve
-zip=irányítószáma
-state=nem kell, hagyja úgy, ahogy van (not selected)
-province=megye neve, nem kell kitölteni
-country=országa (Válassza ki a Hungaryt)
-email=valós e-mailt adjon meg, 2x ellenőrzésképpen
-year of birth=szül. év
-Gender=neme…férfi=male,…nő=female
-education=végzettség(végülis mindegy, mit választ)
-annual household income=havi összjövedelem, 20000$ alattit javaslok
-Industry:cég vagy vállalalt, ahol dolgozik, válassza azt: other
-Title: a szakmája, itt is van other

Bejelölések:

-Please tell us why = itt pipálja be az email, chat
-A következő pipálásnál azt jelölje meg, hogy mi érdekli a neten, bármit bejelölhet, ami érdekli.
-Preferred check size: hogy mennyi dolcsinként utaljanak, 50$ válassza.

 

-Referred by: -A kifizetésekért kizárólag a Cashfiesta vállalhatja a kezességet. Tehát sem Engem, sem Önt nem terheli a felelősség az Ön által aktivált újabb reklámolvasók jövedelmeinek kifizetéséért! Szerintem ez egyértelmű és jogos kikötés.
 

-i have read…=elolvastam a szerződést (ha tud angolul, olvassa el, ha nem, akkor is pipálja ki, másképp nem tud továbblépni)

Végül Submit-tal el kell küldeni.
-Submit: utána egy kis ablak lesz, -ott download, egy kis 30 K-s program lesz.
Lehet, hogy amit megadott Logint, már használják? Akkor tegyen bele egy számot, vagy adjon meg másik felhasználói nevet. Ha még mindig nem fogadja el, próbálja többször, a végén megunja és felkínál néhány lehetőséget, csak ki kell választania.

Amelyik sor mellett kis piros csík van, vagy villog a kis vitorlás, az hibás sor, javítsa ki és download.

2., Itt következik a második rész e a dolognak:

 

Le kell tölteni a kapcsolatot biztosító programot:
-Download: mentés vagy megnyitás?
Mentés

Utána pedig kattintson rá, és futtatja…
A címét (lakás + e-mailt) pontosan írja be, hiszen az előbbire a pénze, utóbbira regisztrációt megerősítő levél jön!

 

Mielőtt a gépére menti a programot, hozzon létre a gépén egy tetszőleges meghajtón egy új mappát, és ebbe mentse le. A kis programot fel kell telepíteni. Egy kis ikont fog rakni az asztalra, ami egy zöld dollár lesz.   

 

Sikerült?Köszöntöm a passzív pénzkeresők táborában!!!

Ha például havonta csak 50$ jön, akkor már megérte, nem? Kiadásai bőven megtérülnek.
A FiestaBar indításakor megkérdezi a Login nevét és jelszavát, amit a regisztráció során adott meg. Miután bejelentkezett, a program egy reklámcsíkot jelenít meg a képernyő tetején, a bal szélén egy kis mexikóival. Piszkálja meg az egérrel és már lépeget is.
Ha sétál a manó, akkor hozza a pénzt, de ha alszik, akkor nem számol. Ilyenkor piszkálja meg egy kicsit az egérrel, húzza el fölötte, hogy ébredjen fel és sétáljon.

Fontos:
Egy gépről csak egy regisztráció menjen, mert különben ugrik a pénz (ne kísérletezzen más néven, vagy címen, törlés jár érte)!

Statisztikája a banner csík felső részén a „settings” felíratra, majd az „account” és „balance” feliratokra kattintva jelenik meg. Máris pontos képet kap, hogy éppen hol tart, nyomon követheti keresetét, a regisztrált tagjainak számát 8 szinten keresztül.

Ha ismerőseit regisztráltatja maga alá, az + pénz. Mindössze közölnie kell ismerősével, hogy a regisztrációnál a Referred by pont után az ön azonosítója kerüljön.Minél több embert szerez, aki Ön alá regisztrál, annál több extra jövedelemhez juthat.

 

Persze a regisztrációkor mindenképpen meg kell adni az ajánló loginját, így sehogy sem tudja elveszíteni azokat, akiket Ön hív. Egy ember utána pontjai 15%-át kapja, így ha egy kasszán van valakivel és két gépe van, az 15% plussz, akkor Önnek is számlálja a bónuszt.

Ahhoz, hogy pontjai minél több pénzt érjenek, minden hónapban regisztrálnia kell magát ún. Special Offers-ekbe is.

Ha az adott hónapban nem éri el a minimumot, semmi baj, átviszik a másik hónapra.
A pontok után a következő írás és számláló mit jelez?

-Referrals: akik Ön alatt dolgoznak, akik után jár a jutalék. Mekkora mélységig jár a jutalék? 8 szintig.

  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Figyelem! Mindenki saját felelőségére regisztrál az oldalon megadott linkeken/ajánlatokon! A regisztráció önkéntes alapon müködik! Én mint ennek az oldalnak az üzemeltetője,semilyen felelőséget és garanciát nem vállalok  a kifizetésekért,kifizetésekből eredő problémákért,sem a regisztráció után bármilyen témában felmerülő panaszokért!

Hírek

Weblap készítés ingyen

Szavazás

Milyen ajánlatokat szeretnél látni az oldalon?
Ptc
Surfbar
Nyereményjátékok
Befektetés
Több magyar oldal
Egyéb ajánlat
Asztali nézet