Köszöntjük a Networkfiesta-Team oldalán !

MENÜ
Az oldal fő profilja: Internetes pénzkereseti lehetőségek bemutatása.

Napi néhány óra internetezéssel (ami azért elég gyorsan elszalad), vagy amennyi jólesik, már megkereshető a korlátlan internet elérés ára. Kérem figyelmessen olvassa el az oldalon található ajánlatokat.

Ha bármelyik ajánlattal kapcsolatban a regisztrációhoz segítségre lenne szüksége, akkor a Kapcsolat menüpont alatt, az ürlap kitöltésével kérheti!

 

 

A fenti menüsorban a következő lehetőségek közül választhat:

PTC -PTC oldalak, surfbarok, forgalomnövelők! (PTC) Paid To Click, vagyis Kattintásért Fizetve. Magyarúl azért kap pénzt, mert egy linkre kattint, és az oldalon eltölt némi időt. A PTC nagyon egyszerű, csak kattintani kell, és cserébe fizetnek! Az oldalon általában van egy számláló ami jelzi, hogy mennyi időt kell még az oldalon lennie a pénzéért. A reklámoldalak az esetek 99%-ában biztonságossak, nem kap tőlük vírust. (Persze nem kell az oldalon összekattintgatni mindent a reklámokon belül.) Egy oldalon átlagossan 30mp. et kell trtózkodni, amiért cserébe egyenlege feljebb kúszik! Az oldalak más és más módon fizetnek. Minegyik rendelkezik általában egy kifizetési minimummal. ez általában 1 és 10 dollár között mozog. Surfbarok és sok minden más jellegü ajánlatok: Egy 2cm-es bannert (reklámcsíkot) kell futtatni internetezés közben. Ezt a csíkot oda teszi a monitorján, ahová csak akarja. Természetessen ez elvesz némi helyet a többi tevékenységre szánt munkafelületből, de meg lehet szokni. Nem befolyásolja a dolgot, amit csinál éppen az interneten. A program futása alatt bármit csinálhat: tanulhat, chat-elhet, szörfölhet, vagy éppen a munkája géphezkötött, közben futtathatja. Nem okoz kárt, nem tartalmaz vírust. Tehát nincs velük gond. Egyszerre több cég surfbarja is futtatható, sőt be is lehet őketegymás alá rakni, s nem zavarják egymást(nem foglalnak több helyet el)!

 

Egyéb Egyéb pénzkereseti lehetőségek, és nyereményjátékok értékes nyereményekkel! Éredemes regisztrálni az oldalakra. Teljessen ingyenessek!

 

e-bank Itt tud magának PayPal, Payza (AlertPay) számlát nyitni, teljessen ingyen! Videós segédanyagokkal, infókkal!

 

Tippek Hogyan tud több pénzt keresni az ajánlatokkal? Tudta, hogy mások is kereshetnek Önnek pénz? A kérdésekre a válasz a tippek menüben rejlik. Egyéb jótanácsokat is itt találhat, az internetes pénzkeresés titkairól, rejtelmeiről!

 

 

 

 

 

Ha ötletei, és észrevételei vannak kérem írja meg nekem a  Kapcsolat menüpont alatt, vagy a vendégkönyvben. Érdemes többször is benézni,mert az oldalt folyamatossan frissittem! Íratkozzon föl a hírlevélre, s elsőként értesülhet az újdonságokról. (hírlevélre való fel / leíratkozáshoz,kérem töltse ki az ürlapot a  Kapcsolat menüpont alatt)

 

Az oldalt nyugodtan ajánlhatja ismerőseinek, és a közösségi portálokon is.
További jó böngészést kívánok, s sok sikert a pénzkeresésben!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Figyelem! Mindenki saját felelőségére regisztrál az oldalon megadott linkeken / ajánlatokon! A regisztráció önkéntes alapon müködik! A Networkfiesta Team oldalának az üzemeltetője, semilyen felelőséget és garanciát nem vállalok a kifizetésekért, kifizetésekből eredő problémákért, sem a regisztráció után bármilyen témában felmerülő panaszokért! A vendégkönyvben történő hozzászólásával hozzájárul, hogy e-mail címére alkalmanként hírleveleket küldjünk! Hírlevélre való fel és leíratkozáshoz kérem töltse ki a Kapcsolat menüpont alatt található ürlapot! NFT

Hírek

Weblap készítés ingyen

Szavazás

Milyen ajánlatokat szeretnél látni az oldalon?
Ptc
Surfbar
Nyereményjátékok
Befektetés
Több magyar oldal
Egyéb ajánlat
Asztali nézet