Köszöntjük a Networkfiesta-Team oldalán !

MENÜ

  

ESOTV MINI BANNEREK

 

Get your personal horoscope

Get your personal horoscope

Get your personal horoscope

Get your personal horoscope

 

MOBILPONT

HOGYAN MÜKÖDIK?

 

Legyen mindig jól informált, regisztráljon nálunk, mi küldjük az infót és pontokat írunk jóvá önnek! Töltse ki kérdőívünket, fogadja a hirdetéseket és képzelje így még pénzt is kereshet! Ez nem a szerencsén, csak Önön múlik!
Rendszerünk már 9 éve olajozottan működik. Megoldásunkkal mellékjövedelemre tehet szert, mint oly sok tagunk. Csak fogadja és olvassa az üzeneteket és mutassa meg az oldalt néhány ismerősnek is.Fontos, hogy csak akkor tudunk Önnek pontokat jóváírni, ha megnyitotta az üzeneteket. Ezt ne felejtse el!

 

Van mobilja? Nagy a számlája? A mobiltelefon kiadást jelent és nem bevételt?

A Mobilpont erre nyújt megoldást. Mobiljával pénzt kereshet! Kibővített szolgáltatásunkban az e-mail címére, postai címére fogadott reklám üzenetekkel is egyre több pénze lesz. Fontos azonban tudnod, hogy fix jövedelmet nem tudunk garantálni, pl. több pénzt tud gyűjteni ha nagyobb a csoportja, illetve a hirdetők számától is függ a pontok/pénz mennyisége.

 

Sikeres pontgyűjtést és csapatépítést kívánunk mindenkinek.

 

Hogy hogyan?

Ahhoz, hogy ezt a kereseti lehetőséget kihasznája, csupán az a teendő, hogy ingyenesen regisztrálja magát.Regisztrációhoz,kattintson a képre!

 

 

A fogadott reklám üzenetek után a Mobilpont pontokat/pénzt ír jóvá, melyet vagy bankszámlájára utalunk, vagy postai utalványon kapja meg. Egy pont egy forintnak felel meg. Az átutalás havonta történik, ha eléri a 6000Ft-ot. Amennyiben nem éri el a 6000 Ft-ot, az összeget átvisszük a következő hónapra.

 

A Mobilpont rendszerének igénybevétele díjmentes, sőt pénzt kereshet, ha fogadja hirdetéseinket.

 Értékes információt kap egyedi akciókról, rendezvényekről.

 

Szeretné tudni, mennyi pénzt kaphat?

Minden fogadott és elolvasott üzenet után 5 Forintot kap amit jóváírunk Mobilpont számláján, ezt weblapunk egyenleg oldalán kísérheti figyelemmel. Több pontot gyűjthet ha a Mobilpont szolgáltatást ajánlja barátainak, ismerőseinek mert az ö általuk fogadott hirdetések után is pontokat írunk jóvá Önnek. Egy pont egy forintnak felel meg.

 

Példa:

Regisztrálta magát a Mobilponthoz és 5 barátjának is ajánlotta a szolgáltatást és ők is regisztráltak. Ők tovább népszerűsítették a Mobilpontot személyenként három ismerősüknek.

 

E példa szerint egy hirdetés fogadásánál a következő módon írjuk jóvá pontjait:

 

 • Az Ön által olvasott hirdetés után 5 Forintot kap.
 • A barátai által fogadott hirdetések után még kap 5*3 Forintot.
 • Az ismerősök által fogadott hirdetések után kap 15*2 Forintot.

Összesen egy kampány után 50 Forintot írunk jóvá Önnek.

 

Érkező üzenetek:

Az általunk küldött üzenetekben - legyen az SMS, MMS vagy email- mindig feltüntetjük, hogy tőlünk érkezett.

 

 • SMS-ben lehet:
  • a feladó „Mobilpont”
  • vagy az SMS végébe beírjuk, hogy „Mobilpont”

 

 • E-maileknél:
  • A feladó „Mobilpont”
  • Az email végén megtalálja azokat az információkat amiről tudni fogja, hogy tőlünk érkezett és változtathatja regisztrációdat.

 

 

 

 

 

TAGJA VAGY VALAMELYIK KÖZÖSSÉGI PORTÁLNAK?

 

És fizetnek érte Neked?

Valószínűleg nem!

 

 Viszont a People String közösségi site-on pénzt kereshetsz azzal,

hogy tag vagy, és ha aktív vagy még többet...

INGYENES a regisztráció, és INGYENES a tagság

Ez a közösségi oldal a Facebookhoz, Twitterhez hasonlóan működik. Amerikában sokan ismerik, sok tagja van, Európában viszont még kevesen. Hamarosan elkészül a Magyar infó oldal, addig ezen a módon tájékoztatlak. 2009. márciusában indult és azóta rohamosan fejlődik. A twitter, a myspace és egyéb közösségi oldalak lankás növekvő görbei mellett a PeopleString grafikonja meredeken felfele ível. Nem véletlen mert egy hatalmas tőzsdén jegyzett cég áll mögötte.

 

Pénzkereseti lehetőség:

A cég a reklám bevételeinek 70%-at visszaosztja a tagjai között, melyet 6 szint mélységig fizet.

(Az 1.szint után 20%, 2-6 mélységig 10-10%-ot fizet.)

Bevételeink attól függnek, hogy mi magunk, és a 6 mélységig terjedő csoportunk milyen AKTÍVAN tevékenykedik a honlapon. Minél többet használjuk a honlapot, annál több un. PEOPLEPOINT-ot gyűjtünk tevékenységeink után, amit minden hónap végén dollárra váltanak.

A jutalékot 25 USD elérése után AlertPay számlán lehet felvenni.

(A pénzfelvételhez nagyon fontos, hogy a SETTING menüben az információk jól legyenek beállítva, és a TAX INFORMATION FORM is ki legyen töltve!!!)

 

Hogyan gyűjtsünk napi nem több, mint 5 perces tevékenységgel 200 PP-ot?

1. Login, azaz a belépéssel - 10 pp illetve Logout, azaz a kilépéssel - 10 pp (Mindig ki is kell jelentkezni!)

 2. Keresés a Google sávban (Bármilyen szót beírsz, majd keresés, majd kijön a találati lista, ott rákattintasz egyre, kijön az oldal, és bezárod, majd rákattintasz a HOME fülre, ezzel frissítesz) - 10 pp

 3. Lépj be a Peoplestring mailedbe (nem mindig érkezik mail), majd frissíts HOME-ra kattintással - 10 pp

 4. Lépj be a Mailbox- Cashbox-ba, oda küldik a kérdőíveket, hirdetéseket (nem mindig küldenek, de jó mindig megnézni)- majd frissíts ismét a HOME-ra kattintva - 10 pp

 5. Menj Shoppingolni, válassz ki egy shopot, és kattints a SHOP NOW-ra, majd zárd be, és frissíts a HOME-ra kattintva - 10 pp

Ezeket a tevékenységeket minden 6 órában el lehet végezni,

így 4 x 50 = 200 pontot már szereztél egy nap.

Belépési idők, hogy még több pontot gyűjts:

o 06:00 - 12:00

o 12:00 - 18:00

o 18:00 - 24:00

o 00:00 - 06:00

Ez az amerikai idő szerint van, de mivel 6 óra az eltérés pont ugyanúgy jön ki, csak a következő sávban, tehát nem változik az idő-intervallum.

Ezen kívül vannak a plusz tevékenységek, amikért pontokat ill. dollárt kapsz:

1. Ha új embereket regisztrálsz 0,50 USD illet meg minden új általad regisztrált (közvetlen) tag után.( Ez nem tűnik soknak, itt is látszik, hogy a hangsúly a tevékenységekben van, minél több pontot kell gyűjteni, és persze, hogy az egész csapat ugyanazt csinálja. )

 2. Ha játszol extra pontokra tehetsz szert! (Ez a legjobb módja a pontszám növelésének! )

o Lotto (Kaparós sorsjegy): Minden 4 órában kapsz egy szelvényt, le kell "kaparni" , és ha 3 azonos pontszámot találsz, akkor azt megnyerted!

o Prizewheel (Szerencsekerék): Minden újonnan beregisztrált ember után kapsz egy "pörgetést". Akar 1000 pp-ot is lehet nyerni. Max. 5-szor naponta, és figyelni kell, hogy van-e új pörgetési lehetőség, mert 48 óráig él, utána elveszik.

o Guess Which Hand (Melyik kezemben van? ): El kell találni melyik kezében vannak a pontok ennek a "csúnya bácsinak" ! Minden 30 percben lehet játszani és 30 pontot lehet nyerni.

 3. Ha új weboldalakat rendelsz a Peoplestringhez, pl. Facebook, híroldalak, saját oldalaid, kedvenceid, ...stb. akkor is ad pontot. És ha innen nyitod meg akkor is! Minél több tevékenységet csinálsz a Peoplestringen belül, (hiszen bármit beletehetsz) akkor mindért plusz pontot ad. Ha ezt mindenki így fogja használni, a hó végén sok-sok pontunk lesz, és ha sok pontunk lesz, akkor sok dollárunk is :)

 

Ha van saját weboldalad, akkor azon saját ajánlói oldaladra mutató különböző méretű reklám bannereket tudsz elhelyezni, ehhez kódokat a "Back Office/Banners" menüben találsz. Aki erről regisztrál, az automatikusan hozzád kerül, közvetlen tagod lesz.

 

 A lényeg összefoglalva:

 o INGYENES a regisztráció, és INGYENES a tagság!

 o Semmit sem kell fizetni.

 o Minél nagyobb az aktivitásod, annál több pénzt keresel.

 o 6 óránként lépj be és legyél aktív a fentiek szerint.

 o Korlátlan számú accunt lehet akár 1 gépről is, hiszen egy családi gépet is többen használnak.

 o Saját magadnak is lehet több accunt-ja (csak a felhasználó neved legyen más), viszont mindegyikkel legyél aktív a fentiek szerint.

  o 13-éves kortól lehet regisztrálni.

o Kifizetés AlertPay számlára (külföldről származó jövedelem alá esik, így kedvezőbb az adózása, viszont évente be kell vallani, és leadózni.)  

Regisztrálj minél előbb, és hívd meg barátaidat ismerőseidet a PeopleString közösségbe. Használd bátran ezt a tájékoztatót, mellékletként küld el, és persze a levélben küldd el a saját ajánlói linkedet is!

 Regisztrációhoz kattins a bennere:

  

 

-Más lehetőségek!

 Itt más,külömböző pénzkereseti forrásokról olvashat! 

 -Pl: e-maileket kell küldeni és fogadni,
amihez nem kell semmi más, csak internetkapcsolat. Napi egy-két óra elfoglaltsággal akár több ezer forintot is lehet keresni,
így keresetkiegészítésként is kiválóan megfelel.

Több könnyü keresetkiegészíttés is szerepel a lehetőségek között!

Csak internet elérésre, számítógépre, minimális számítógépes ismeretre…, a többi már csak azon múlik, mennyire gondolja komolyan.

 

-Nyereményjátékok!

Itt külömböző nyereményjátékokról tájékozodhat!

Semmiképp ne készítsen addig weblapot,

amíg el nem olvasta ezt az oldalt !!!

KATTINTSON A LINKRE

http://webdesignmegoldasok.hu/websablon-p133.webtemplates

 

 

 

KÖNNYŰ KERESETKIEGÉSZÍTÉS!

 

Olyan internetes munkalehetőséget ajánlok önnek, melyben e-maileket kell küldeni és fogadni,
amihez nem kell semmi más, csak internetkapcsolat. Napi egy-két óra elfoglaltsággal akár több ezer forintot is lehet keresni,
így keresetkiegészítésként is kiválóan megfelel.

 Ha érdekli az ajánlatom, csak kérjen INGYENES munkatájékoztatót.
Szerintem egy e-mailt megér!!

Az e-mail cím:

netes-munka-penz@freemail.hu

A levél tárgya lagyen: Pénzkeresés a neten 1.

 

 

---------------------------------------------------------------------

 

OTTHONI MUNKA BEFEKTETÉS NÉLKÜL!

Szeretne pénzt keresni? Szeretne szabad lenni, de szüksége van egy jó és stabil jövedelemre? Szeretne otthon maradni úgy, hogy ez ne jelentsen jövedelem kiesést? Tanul?Kismama ?Jól jönne egy kis pénz? Akkor önnek erre a munkára van szüksége. Nincs szüksége semmi kezdeti tőkére. Napi 3-4 óra munkával hetente kereshet 75-1000$-t, ha több szabadidővel rendelkezik, akár többet is. Mire van szüksége? Internet elérésre, számítógépre, minimális számítógépes ismeretre…, a többi már csak azon múlik, mennyire gondoloja komolyan. Nem MLM! Bővebb információért küldjön egy e-mailt a következő címre:

 netes-munka-penz@freemail.hu 

A levél tárgya legyen: Pénzeső a neten 1.

 

 

 

 

 cset és évvisszaszámláló VVVVVVVVVVV

 

 

 

CHAT

 

 

 

 

 

 

A.W. Surveys
 
Napi 10-15$-t kereshetünk vele. Lényege hogy 4-6 $ -os linkeket ad és 1-2 szóban,mondatban jellemezni kell a látott oldalt.
 Miután belépett a HOME menüpont alatt a lap közepén találja a The Following Surveys are Available: feliratot,és az alatt lesznek a linkek. A kis fehér mezöbe kell beirni a véleményt a honlapról,angolul.
 Megkönnyítésül leírok pár lehetőséget, amik közül választhat, amit majd bemásolhat.
 1. It is an excellent site!   (Ez egy kitűnő hely)
 2. I shall advise it to all!     (Tanácsolni fogom mindenkinek)
 3. I very much liked this site!  (Nagyon tetszik ez a hely) 
 4. It is an interesting site!   (Ez egy érdekes hely) 
 5. I think this site should see more people!  (Azt gondolom, több embernek látnia kell ezt a helyet)
Regisztrációhoz kattintson a bannerre:
 
 Daily 10-15$-t we may be doing with him. His essence that 4-6 $ -os gets links and it is necessary to characterize the seen side in 1-2 words, a sentence.
After GOME entered The Following Surveys hits it on the sheets middle under a menu item are Available: inscription,and the links will be under it. The little white  is needed the opinion from the website,in English.
Let him click the banner, and can there to register onto the offers!
  
 

  

 jjBux
Standard
$0.01
0,005
$2.00
Instant
4+
PayPal
Alertpay
Premium
$0.01
100%
$2.00
Instant
8+

 

JzBux - The Future of Earning Online!
Standard
$0.01
$0.005
$2.00
Instant
4+
PayPal
Alertpay
Premium
$0.01
$0.01
$.200
Instant
5+

  

 

 

 vcBux
Standard
$0.01
$0.005
$2.00
Instant
4+
PayPal
Alertpay
Premium
$0.01
$0.01
$2.00
Instant
8+

 

 

 

 Clicksia
Standard
$0.001
20%
$1.00
7 Days
8+
PayPal
Alertpay
Premium
$0.01
100%
$1.00
7 Days
8+

  

 

 

 
Standard
$0.01
$0.05
$2.00
Instant
4+
PayPal
Alertpay
Premium
$0.01
$0.01
$2.00
Instant
8+

 

 

 

 

 

 
Standard
$0.007
$0.004
$2.00
30 Days
5+
PayPal
Alertpay
Premium
$0.02
$0.01
$2.00
Instant
10+

 

 

 

 

 
Standard
$0.001
$0.005
$2.00
Instant
10-15
PayPal
Alertpay
Premium
$0.01
$0.01
$2.00
Instant
15-25

 

Legyen Ön is Elite Alliance Wealt Club tag:

Befektetős oldal

 

HOZAMOK (fix kamatok):

11% - 7 napra lekötve

25% - 14 napra lekötve

60% - 1 hónapra lekötve

160% - 2 hónapra lekötve

 

A BEFEKTETÉS 10$ TÓL INDÍTHATÓ.  Regisztrációhoz kattinson a linkre:

 

                          http://www.elitealliance.net/2407DC29457F

 
 

Hírek

Weboldal készítés ingyen

Szavazás

Milyen ajánlatokat szeretnél látni az oldalon?
Ptc
Surfbar
Nyereményjátékok
Befektetés
Több magyar oldal
Egyéb ajánlat
Asztali nézet