Köszöntjük a Networkfiesta-Team oldalán !

MENÜ

                                                         Hírháló... 

 

Tabáni Istvánt letaszítják trónjáról?

2011. 01. 18.,
 

 

Néhány hete ért véget a hatalmas sikerű X-Faktor, de az RTL Klub ismét azon dolgozik, hogy még több új és tehetséges arcot adjon a hazai szórakoztatóiparnak. Lehet, hogy Tabáni István trónját hamarosan egy táncos, egy énekesnő, vagy netán egy bűvész foglalja el?

A Csillag születik harmadik évadára december 11-e óta lehet jelentkezni, és máris több ezren küldték el adataikat. A legidősebb hetvennyolc, míg a legfiatalabb csupán hatéves, de mivel nincsen alsó vagy felső korhatár, bárki kipróbálhatja magát.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Rengetegen érdeklődnek a műfaji kötöttségek nélküli műsor iránt. Persze mindez érthető, hiszen a Csillag születik első két szériájában feltűnt énekesek, táncosok közül többen azóta is a magyar művészvilág elismert tagjai. Sőt, a 4 For Dance táncformáció külföldön is karriert futott be: a táncos lábú fiúk az egyik angol televíziós showműsorban fellépve 12 millió embert nyűgöztek le tudásukkal.

 
 

 

 


Bárki kitörhet a szürke hétköznapokból vagy az ismeretlenségből, aki úgy érzi, olyanban tehetséges, amely kuriózumnak számít, vagy nincs nála jobb azon a területen. Korábban nem volt hiány különleges vagy meghökkentő produkciókban sem: volt, aki a helyes testtartás bemutatásával akart szerepelni, más motorral egyensúlyozott a fején, egy fiatalember betonlapokat tört a mellkasán, aztán gólyalábasok lepték el a színpadot, rúdtáncos és repülőgép-modellező, illetve ritmusra keverő mixer is vállalta magát az ország előtt. 

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


A legutóbbi nyertes, Tabáni István lehengerlő énektudásával hódította meg nézők millióit, de minden bizonnyal itt van már az ideje, hogy egy új tehetség bizonyítsa be: vannak még csillagok Magyarországon.


 

 
Szíj Melinda nem énekel többet?
2010. 12. 14.,
 

"Az, ami a személyem körül zajlik, méltatlan az advent időszakához, az ünnephez" - vallotta a Megasztárból pénteken kiszavazott Szíj Melinda.

Forrongó indulatokat váltott ki a hihetetlen hangú győri ügyintéző kiesése - érthető módon Melinda családtagjainak sem tetszett az, ahogy az asszonnyal bánt a zsűri.

 

"Rosszulesett, hogy a döntnökök szinte megalázták, emberi méltóságában sértették meg a lányomat. Bízom benne, hogy az eredmény nem volt megbundázva, de furcsa volt, hogy Melinda először messze elhúzott, majd a reklám után hebegni-habogni kezdett Claudia és Tilla. Teljes káosz volt, tudtam, hogy valami nem stimmel. Hallottam, hogy voltak SMS-ek, amelyek nem értek célba. Szokatlanul erősen vert a szívem a műsor alatt, éreztem, hogy veszélyben van, készül ellene valami" - panaszkodott a Borsnak Ilona, akinek az is furcsa volt, hogy a korábban Melinda-rajongó Friderikusz lehúzta lánya produkcióját, és azt sem értette, hogy egy énekversenyen miért folyton lánya tánctudását kritizálják.

"Rágalomhadjárat indult ellene, a klubkoncerten is kifütyülte a közönség, ami megszervezett dolog volt. Melinda pedig őrlődött, nem tudta feldolgozni, testileg-lelkileg meggyötörte. Izgultam érte, hogy ne essen semmi baja" - mondta aggódva az édesanya, aki szerint Melinda eddig sem túl sok önbizalma is elpárolgott.

 

 

Szíj Melinda a Mokka vendégeként elárulta, nagyon szégyelli magát a körülötte kialakult helyzet miatt: "Ha a szakma el akar takarítani az útból, én nem fogok hadakozni. Nem akarok rossz érzéseket kelteni. Először a felszabadultság jött, mert nagy tehertől szabadultam meg, utána viszont a szégyenérzet következett. A most kialakult helyzetben konkrétan én szégyellem magam mindenki helyett. Elfelejtjük, hogy a szent eljövetele, az advent időszakát éljük. Az, ami körülöttem zajlik, méltatlan minden ünnephez. Ahogy eddig is, az én Jóistenem vezette az utamat, most is ő tudja, hogy miért mondta: a küldetésem befejeződött. Ha van igény, hallgatóság arra, amit művelek, akkor szívesen énekelek" - nyilatkozta a hihetetlen népszerűségnek örvendő énekesnő Claudiának.

 

Megdöbbentő: Stohl András vezeti a ValóVilág 4-et!

2010. 11. 21.,

Fittyet hányva a közvéleményre, az egész hazai sajtót átverte az RTL Klub: mégis Stohl András a ValóVilág 4 egyik házigazdája....
 

 

 

Az X-Faktor végén Ördög Nóra viccelődött Balázzsal, hogy igyekezzen a VV stúdiójába, de váratlan fordulatot kaptunk az arcunkba. Lilu lett a reality női műsorvezetője, majd megérkezett az igazi meglepetés: Stohl András. Csak titkon gondoltuk, hogy az RTL Klub megdöbbenthet minket. Buci egy régi, 90-es évekbeli Manhattan-slágert énekelt, de később az "Egyszer megjavulok én" mondattal is megmutatta, hogy öniróniáért nem kell a szomszédba mennie. Elindult a VV4, melynek műsorvezetői most már hivatalosan is: Lilu, Stohl András, és Sebestyén Balázs lesznek.

A celebek beköltöztek, Győzikéék csillogtak, mint Edward a Twilightból, Tóth Gabi pedig Lady Gagának öltözött. Bemutatták az első három villalakó-jelöltet is: ők az okostojások. Lesznek persze naivák, plasztikszépségek, rosszfiúk, sőt házaspárok és testvérek is. Összesen 14 fő költözik majd be a bekamerázott, mesterséges valóság csarnokába. Az első beszavazott az Alekosz névre hallgató rendmániás, antipatikus fazon lett. A show nagyszabásúnak indult, aztán olyan érzésünk lett, mintha a megboldogult Budapest TV rémadásait látnánk, szebb díszletekkel. A lét és a lé lesz a tét, amennyiben bekapcsoljuk a tévét.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Hírek

Weboldal készítés ingyen

Szavazás

Milyen ajánlatokat szeretnél látni az oldalon?
Ptc
Surfbar
Nyereményjátékok
Befektetés
Több magyar oldal
Egyéb ajánlat
Asztali nézet