Köszöntjük a Networkfiesta-Team oldalán !

MENÜ
PTC-k. , SURFBAROK! Hibák amiket elkövettem: Avagy a legtöbben így kezdik:
-Sokat keresgéltem. Belelkesültem. Regisztráltam majdnem mindenre amire csak lehetett. Aztán klikkelgettem, ahogy az ujjam bírta. Persze gyorsan feladtam. Nem így képzeltem el. Azt hittem egy hét alatt összejön majd vagy 50.000 Ft.Hát nem így lett…
 -Természetesen a ’rendszerben’ láttam a hibát. ’Mert ugye ez nem is működik. Nem is lehet vele keresni normálisan’.  Hát ész nélkül nem is!
 -Nem volt stratégiám,  egyedül csináltam, és másnapra akartam megkapni a ’jól megérdemelt pénzemet.
 -Egyedül ebben az üzletben nem lesz sikeres! Ha egyedül csinálja, olyan lassan gyűlik a pénz, hogy sem befektetett idővel, sem türelemmel nem fogja bírni az ember!        Hogy miért? Egy linket általában 30 másodpercig kell nyitva tartania és a megtekintéséért átlagosan 1 centet kaphat.  A legtöbb PTC oldalon maximum 10 oldalt nyithat meg. 1 nap egy PTC oldallal egyedül kb 10 centet kereshet.

Elkövethető Hibák összefoglalva:

 -Türelmetlenség

-Referalok hiánya

-Feketelista figyelmen kívül hagyása

-Rossz stratégia

-Passzív hozzáállás

-Figyelmetlenség        

 Ha belekezd, és a fent felsorolt hibákat nem követi el, akkor az már félsiker.

 

Mások is kereshetnek Önnek pénzt!    Referal program

 Mindenek előtt tisztázzunk valamit... Sok másik cég ajánlatával szemben ez NEM piramisjáték! Hogy miért nem az, íme a válasz: Míg a piramisjáték a tagoktól szedi be a pénzt, addig itt külső cégek fizetnek a reklámokért. Tehát van külső, legális pénzforrás. Ön nem fizet be semmilyen pénzt, nincs belépési díj, nincs kockázat, nem veszíthet semmit. -Teljesen legális surfbaroknál és a PTC oldalaknál is! Minden szponzor, aki az oldalon megtalálható, megengedi az úgynevezett "Referal System"-et. Ez azt jelenti, hogy ha valakit bevontam a reklámnézők közé - kapok érte jutalékot. A csapat célja - hogy továbbadjuk regisztrációs linkünket, így több pénz jut mindenkinek. Akinek több ideje lesz Internetezésre - többet elér. Ez nem kommuna, mindenkinek saját számlája lesz. Rengeteg szponzor van az Interneten!
 
 
                                  FONTOS!!!!
Ha Ptc-nél vagy E-maileknél ezt látja, vagy akármelyik
ajánlatnál, akkor ne kattintson rá, mert ez egy csalókiszürő link / szöveg! Estleg mégis erre rákattint, akkor törlik a fiókját!
Cheat Bot Checker!

 -Do Not Click this link!.
-Do Not Click this Link/Ad!

(Magyrul)

-Ne kattintson erre a linkre!.

Kattintása nagy probléma lesz. Ha rákattint,  a fiókja / számlája törlésre kerül!

   

 

Ha bármelyik ajánlattal kapcsolatban regisztrációhoz segítségre lenne szüksége, akkor a  Kapcsolat menüpont alatt, az ürlap kitöltésével kérhet!

 

 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Hírek

Weboldal készítés ingyen

Szavazás

Milyen ajánlatokat szeretnél látni az oldalon?
Ptc
Surfbar
Nyereményjátékok
Befektetés
Több magyar oldal
Egyéb ajánlat
Asztali nézet