Köszöntjük a Networkfiesta-Team oldalán !

MENÜ

 

 

Standard
$0.01
$0.005
$2.00
Instant
4+
PayPal
Alertpay
 
Premium
$0.02
$0.02
$1.00
Instant
8+

  

A legkedveltebb, legmegbízhatóbb surfbar. Bíztossan fizető oldal! A 20 dollár kifizetési minimum összeg elérése után kikérhető a pénz, PayPal és AlertPay számlákra. Referalok után 10%-ot kapunk. Regisztrációhoz kattintson a bennerre:
geld verdienen

 

Magyar nyelvű oldal. Közvéleménykutatással foglakozik. A kérdőívek kitöltésével 0,5-2.5 Eurót kereshet! PayPal, AlertPay, és Liberty számlákra fizetnek. Nincs kifizetési minimum, ezért is érdemes regisztrálni. Regisztrációhoz kattintson a bennerre:

 

E-maileket küldenek a regisztrációkor megadott címre. Az e-mailekben van egy link, erre kell rákattintani, elindul a azámláló, ha letelt az idő (kb.30 mp), akkor adóddik a számlánkhoz az összeg! Kifizetési minimum 1 dollár! Ezért is érdemes kipróbállni, mert hamar elérhető a minimum összeg. van PTC része is. A referalok után 5%-ot kapunk. Regisztrációhoz kattinson a bennere:
DonkeyMails.com: No Minimum Payout

 

A Smartbare nagyon elterjedt surbar. Bíztossan fizető cég, euróban fizet, PayPal és AlertPay számlákra. Referalok után 25%-ot ad az első szinten! Már régóta müködik, megbízható. Regisztrációhoz kattintson a bennerre:

 

Ha bármelyik ajánlattal kapcsolatban regisztrációhoz segítségre lenne szüksége, akkor a Kapcsolat menüpont alatt, az ürlap kitöltésével kérhet!

 

 

Hírek

Weblap készítés ingyen

Szavazás

Milyen ajánlatokat szeretnél látni az oldalon?
Ptc
Surfbar
Nyereményjátékok
Befektetés
Több magyar oldal
Egyéb ajánlat
Asztali nézet