Köszöntjük a Networkfiesta-Team oldalán !

MENÜ
TeNyered

Ezt nem szabad kihagyni! Meghívlak, gyere és csatlakozz Te is a TeNyered társadalomhoz! Keress pénzt minden nap, találd meg ismerőseidet, és szerezz új barátokat!
A TeNyered.com oldalán a regisztráció teljesen ingyenes és az is marad!
Legyél részese Te is a világ első közösségi oldalának, amely azért fizet részesedést, hogy használod!

További plusz pénzt is kereshetsz velünk, a TeNyered Club Rendszerhez való ingyenes csatlakozással! AJÁNLÓI KÓD A CLUB RENDSZERHEZ:  CC12571

Az ajánlói kódot úgy tudod érvényesíteni, hogy regisztráció után a fiókodban rákattintasz a bal felső sarokban található  "Club rendszer"menüpontra.

Regisztrálcióhoz kattints a linkre: http://www.tenyered.com/shr.php?p=invite:12571:1329570671


 

 

Pay 2 Bux - A Place to Earn online!

Standard
$0.01
$0.005
$3.00
Instant
8+
PayPal
Alertpay
Premium
$0.02
$0.02
$1.00
Instant
16+

1 Dollár

 

 

Egy dollárba kerül csupán az üzlet indítása...

 

 

The businesss launch costs a dollar merely...

 

Regisztrációhoz kattints a linkre: http://www.join4adollar.com?ref=dreizehn04

 

Regisztráció után kapsz egy vissza igazoló e-mailt, ekkor aktiváld magad.
Upgradet menüpont alatt kell Alertpay számláról mind az 1 $-t befizetni, s az üzlet elindul útjára. Ajánlani kell tovább, természetesen.
A rendszer a következőképpen működik: amint 3 ember lesz alattad (a rendszer is ad alád), és azok alatt is, kipörögsz. Akkor kapsz 2 dollárt, ha még szponzoráltál is, akkor négyet, és ingyenes tagságot kapsz a következő fázishoz. Ugyanígy működik, ekkor 5 dollárt kapsz, embereid után pedig 27-et, összesen 32-őt.Ingyenes tagság jár a 3. fázishoz.
Itt is minden ugyanígy működik, de itt már 15 dollárt kapsz, és embereid után 76 dollárt.
Totál 129 dollárt, plusz szponzori pénzt, ami 13 dollár. Mindez EGYETLENEGY dollár befizetésével!!!!!

Ha csak egyetlen egy embert tudsz meghívni, akkor is végig mész a 3 fázison, csak persze egy kicsit lassabban, és 18 dollárt kereshetsz! Úgy hogy te csak egy dollárt fizettél be!!!
Ha sikerül 3 embert behoznod, akkor összesen 54 dollárt kereshetsz, 10 embernél 180-at, 50-nél 900-at, 100-nál pedig 1800-at. És még nem beszéltem a sok bónuszról, amit akkor kapsz, ha csak free embereket hívsz meg, akik nem fizetnek be!! Van egy dolcsid az AlertPay-on? Természetesen ha nincs jelenleg 1 dollárod az Alerten, akkor is regisztrálhatsz és továbbajánlhatod a reflinked.
Később is ráérsz befizetni.

 

 

Regisztrációhoz kattints a linkre: http://www.join4adollar.com?ref=dreizehn04

 

 

 

Most nincs a számládon ennyi? Leggyorsabban itt szerezheted meg: Pénzkeresés 1

 

 

Surf4All !

Autósurf oldal

 

Már nem csak hirdetésre, hanem pénzkeresésre is kiváló.

Ezentúl már nemcsak kreditekért lehet indítani a surfölést, hanem pénzkeresés miatt is.

Rákattintasz a Get paid to surf menüre, majd azon belül a Click here to earn Euro-ra, és már indítja is külön ablakban a hirdetők oldalait.

Egy weboldal 14 másodperces és nem kell nézned közben az oldalt. Csak fut automatikusan.

1000 oldal megtekintése után fizet 5 eurocentet.

5 Euronál lehet kikérni.

Ha csak hirdetni szeretnél, az Add site menübe írd be a weboldalad címét, és az Earn credits menüben indítsd el a surf-öt. Majd váltsd be a krediteket. Regisztrációhoz kattintson a bennere:

 

 

autosurf

 

Not anymore onto advertising only, but onto a money search excellent.
It is not only possible to initiate the surf killing for credits already hence, but because of a money search.
You click it Get paid to surf onto a menu, then it from within Click testicle to earn money, and initiates the advertisers sides already in a separate window.
A web page 14 second ones and you do not have to look at the side meanwhile. He runs only automatically.
5 pay an euro cent after the inspection of 1000 sides. If you would like to advertise only, Ad site write the title of your web page in a menu, and Earn credits start it in a menu the surf-five. Fulfil the credits then. To a registration let the bennere click:


 

 

Marketagent!

 

(Magyarul)

(On the side from among 7 languages eligible the English!)

Ausztria legnagyobb on-line közvélemény kutató cégének, Magyarországi ágazatánál Ön is meghatározhatja véleményével a jövő trendjeit! Minél előbb regisztráljon az oldalra és várja a kérdőíveket, mert ezért fizetnek is Önnek, nem is rosszul. A kérdőívek kitöltéséért 0,2-2,5 Euró értékű pontot adnak. Már a regisztrációért is 1,5 eurót kap a számlájára. Regisztráció után kap egy e-mailt erről a címről: info@marketagent.com, amit meg kell erősítened 72 órán belül! (rá kell kattintania a linkre a levélben, nézze meg a spam-ok között is) Regisztráció után be kell lépni és megnézni, hogy van-e kérdőív az Aktuális kutatásokban, ha nincs, akkor legközelebb is rá kell nézniel, ha ott van, akkor kitölti azt. Regisztrációtól számítva én csakmásfél hét múlva kaptam az első kérdőívet, de azóta 1-2 hét szünettel folyamatosan érkeznek.

 

Fontos!!! A személyes adatok módosításánál feltétlen legyenek kitöltve az adatai, és az oldal alján a tovább gombra kattintva töltse ki a többi oldalt is, mert ezek alapján küldenek kérdőíveket!

Érdemes mindig valódi véleményt jelölni, mert vissza csatolt kérdésekkel kiszűrik a vaktában bejelölt válaszokat és így nem biztos, hogy kap majd további kérdőíveket! A kérdőívet az "Aktuális kutatások" menüpontra kattintva tudja kitölteni.Gyorsan ki lehet tölteni és azonnal megkapja a pontot érte!A minimális kifizetés 2 euro PayPal vagy Moneybookers számlákra. Regisztráció után érdemes elolvasni az oldal alján található Általános Üzleti Feltételeket,mert mindenre választ találsz benne. Regisztrációhoz kattintson a bennere:

 

 

Austrias largest on-line public opinion research company! The earlier you register the site and wait for the replies, because they pay so you can not even wrong. completing the questionnaires, the value of EUR 0.2 to 2.5 points are awarded.Even the signup is 1.5 euros to get to your account. Registration will receive an e-mail to this address:info@marketagent.com what you need to confirm within 72 hours! (You must click on the link in the letter n Now you can with reason even among the anti-spam)

Registration , you need to move on and see whether there is a survey of current research, if not, then next time it must face, if there is, then fills it.Important! be unconditional modification of personal data filled in the details at the bottom of the page and click Next to complete the other side, because they are based on questionnaires sent!

You should always indicate a true opinion, because of back issues attached to filter out the answers selected at random and not so sure that will receive further questionnaires! A questionnaire on the " Current Research "clicking can be completed. may be filled quickly and soon it gets the point! The minimum payment is 2 euro PayPal or Moneybookers account. Registration after you read the page at the bottom of the General Business Terms because everything in it you will find answers. bennere To register, click:

 

20Dollars2Surf!

 

EGY NAGYON ÚJ SURFBAR, AMI 20 DOLLÁRTÓL FIZET!!! Ez egy surfbar, amit le kell töltenie a gépére (teljesen vírusmentes) és csak annyit kell vele csinálni, hogy hagyja futni a gépén. Futtatás közben a surfbaron különböző reklámok jelennek meg, és ebből van bevétele. Futtatás közben nem kér ellenőrző kódot, vagyis akár órákra, sőt napokra is felügyeletlenül lehet hagyni, ez csak fut és gyűjti a pontokat.
Egy ember maximum havonta 10.000 pontot gyűjthet össze és 1000 pontot átlagban $1,5-ra vált át minden hónap elsején.
Az oldalnak 10 szintes partnerprogramja is van, vagyis a 10. szintig minden alánk regisztráló után (a referralok után) 10%-ot kapunk.Regisztrációhoz kattintson a bannere:
A very new surf bar, which pays because of 20 dollars,!!! This a surf bar, which he has to download, his machine (totally virus-free) and it is necessary to make only so much with him that he should let it run on his machine. Advertisements differing on the surf bar during running appear, and his income is from this. Does not ask a controlling code during running, i mean even onto clocks, indeed onto days one not supervised it is possible to leave it, this runs only and collects the dots.
A man may collect 10.000 dots monthly maximum and 1000 dots in an average $1,5-ra switches over on all of them month one.
The side has 10 level partner programs, i mean until the 10. level on all of them under us after registering one (after the referrals) 10%-ot our gate.Let him click on the banner, and can there to register onto the offers:
geld verdienen

SmartBarre


A SmartBarre egy hírdetés közvetítő cég, amelyik 2007 májusa óta van jelen az interneten. Azért fizet ha a surfbarre-ját futtatjuk a gépünkön. A SmartBarre sem lóg ki a sorból, szintén francia mint a surfbarre-os cégek többsége.

A regisztráció teljesen ingyenes.

A surfbarre-on megjelenő reklámokra nem kell klikkelni (persze ha valamelyik felkeltette az érdeklődésünket nyugodtan rá lehet kattintani), a pénzt a bar futtatási idejének, plusz a honlapjukon beszerzett pontok alapján kapjuk. Itt 1000 összegyűjtött pont valamivel több mint 10 eurócentet ér, ez közepesen jónak mondható. Ez az érték havonta növekedni szokott. A pontjainkat minden hónap utolsó napján konvertálja át a SmartBarre euróra. Gyorsabban gyűlnek a pontjaink ha másoknak is ajánljuk ezt a programot és beregisztrálnak alánk, utánuk is fizet nekünk a SmartBarre, a következők szerint:

1.szint: 25%;
2.szint: 10%;
3.szint: 10%.

A registrációhoz kattinton a bannerre:

SmartBarre a program mediatory firm, that there is present since 2007 of his Mays on the internet. Pays for it if the surfbarre-ját we run it on our machine. SmartBarre does not stick out from the row, likewise French than the surfbarre-os firms majority.
The registration is totally free.
The surfbarre-on it is not necessary to click onto appearing advertisements (sure if one aroused our interest calmly it is possible to click on him), the money for the running time of the bar, we receive it based on plus dots obtained on their website. Here 1000 collected dots somewhat more than 10 are worth an euro cent, this averagely for good one can be said. This value is growing monthly. SmartBarre converts our dots to an euro on the last day of all months. Our dots pile up more quickly if we recommend this program as other ones and register under us, pays to us after them according to SmartBarre, the successors:

 

Level 1: 25%
Level2: 10%
Level3: 10%

 

Let him click on the banner, and can there to register onto the offers:

 

 

DonkeyMails!


 

 

Ez a cég e-maileket küld, a regisztrációkor megadott e-mail címre. Az e-mailben van egy link, amire rá kell kattintania, ekkor bejön egy új oldal számlálóval. Ha lejárt a számláló, akkor megkapjuk a pénzünket. Az új oldalon valamilyen fizetett hírdetést fogunk látni. Az egész dolog nagyon hasonló a PTC-hez. Az ilyen oldalaknak néha van is PTC, sõt akár PTS részük is.

 

  • Az egyik legrégebbi ilyen oldal és még mindig fizet
  • 0.25 és 0.5 centes e-mailket küld
  • Ajánlottak után 5%, 4%, 3%, 2%, 1%-ot ad 5 szinten át!
  • 0,1 centes PTC része van
  • van PTS része is

 

A Regisztrációhoz kattintson a bannere:

This firm sends e-mails, the registration age granted e-mail onto a title. It is in an e-mail a link, which he has to click, comes in with a new side of numerator at this time. We obtain our money if the numerator expired. On the new side some kind of paid we will see. All of the thing very similar the PTC-. PTC is sometimes for the sides like this, even PTS their part.

 

 

-One of the oldest sides like this and then pays always
-0.25 and 0.5 cent ones e-mails sends
-After recommended ones 5%, 4%, 3%, 2%, 1%-ot gives through 5 levels!
-There are 0, the part of 1 cent PTC
-PTS part

Let him click on the banner, and can there to register onto the offers:

 

 

 

 

DonkeyMails.com: No Minimum Payout

 

 

 

 

 

 

Ha bármelyik ajánlattal kapcsolatban regisztrációhoz segítségre lenne szüksége, akkor a Kapcsolat menüpont alatt, az ürlap kitöltésével kérhet!

 

Hírek

Weboldal készítés ingyen

Szavazás

Milyen ajánlatokat szeretnél látni az oldalon?
Ptc
Surfbar
Nyereményjátékok
Befektetés
Több magyar oldal
Egyéb ajánlat
Asztali nézet